Wie
91
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-91,bridge-core-2.8.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-26.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Wie

Me

In eerste instantie ben ik opgeleid als jurist maar omdat ik als interim-jurist vaak in de positie van Coach terechtkwam heb ik een aantal jaar geleden een opleiding tot Coach gevolgd om beter beslagen ten ijs te komen. Aangezien voeding altijd een belangrijke rol in mijn leven heeft gespeeld en ik aan den lijve ondervond wat voor invloed het op je hormoonhuishouding kan hebben, ben ik de opleiding tot Trainer Hormoonfactor gaan doen.

 

Opleidingen:
2011-2012 – Alba Academie – Coach Practioner – Post HBO
2020-2021 – Sonnevelt Opleidingen – Trainer Hormoonfactor – Post HBO
2020 Access Bars Practiioner – Grow opleidingen

 

Dit is heel in het kort mijn achtergrond maar wil je het hele verhaal horen, lees dan dit blog.

Kosten

Een belangrijke vraag, wat gaat het je kosten? Om te beginnen gaat het je tijd kosten. Verandering kost nu eenmaal tijd…. en moeite. Verwacht niet dat ik met een toverstafje zwaai en alles goed komt. Was het maar zo. Desalniettemin is dit een manier om beter in je vel te komen zitten zonder dat je jezelf moet uithongeren en veel moet ontzeggen. Je leert betere keuzes maken en gaat misschien wel meer eten dan je daarvoor deed maar omdat het gezonde en lekkere keuzes zijn zul je merken dat het invloed heeft op veel aspecten. Je voelt je energieker, fitter, je huid wordt mooier en vaak raak je ongemerkt wat overtollige kilootjes kwijt.

Hoe werkt het verder?

We starten met een korte kennismaking om uitleg te geven over het programma en om te bepalen of Hormologic wat voor jou kan betekenen. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend.

 

Wil je verder, dan stuur ik je de vragenlijsten op die ik ga gebruiken om beter inzicht te krijgen in jouw persoonlijke hormoonbalans. Tijdens ons eerste gesprek gaan we dieper in op jouw persoonlijke situatie, eventuele klachten en doelen. Ook ga ik samen met jou kijken waar de focus van jouw traject komt te liggen. Daarnaast leg ik de basis van het programma uit en maken we een stappenplan voor de weg naar een betere balans van je hormonen maar uiteindelijk ook van je lijf en leven.

 

Afhankelijk van je situatie en je wensen, plannen we verdere sessies
in om de voortgang te monitoren en zo nodig, aan te passen.

 

Het vinden van de (hormoon)balans is maatwerk, dus elke situatie is anders.

Tarieven

Kennismakingsgesprek (telefonisch 15 min) – gratis

Intake (bestaande uit een gesprek van 60-90 minuten incl. bestudering hormonale vragenlijsten) – € 80

Vervolgconsult/coachgesprek 60 minuten – € 60

Vervolgconsult 30 minuten – € 30

Kennismakingspakket Hormologic  – € 150

Wat krijg je hiervoor?

  • Kennismakingsgesprek
  • Intakegesprek 60-90 min
  • Opstellen persoonlijk plan naar aanleiding van hormonale vragenlijst
  • 1 Vervolgconsult van 60 min
  • Overzicht van de belangrijkste aandachtspunten, handig gelamineerd
  • De boodschappencoach – een handig boekje met tips voor keuzes in de supermarkt ter waarde van 21 Euro

 

Access bars behandeling 

  • introductie 45 minuten – € 50
  • 60 minuten – € 60
Lees meer over access bars

Access bars

We leven in een hectische wereld. Je moet van alles, van anderen of van jezelf . En al die ballen in de lucht houden geeft behoorlijk wat stress en daar kun je op vastlopen.

 

 

Bij een computer druk je dan op Ctrl + Alt+ Del. Zou het niet lekker zijn als je dat ook met je hoofd kan doen? Alles weer lekker opschonen?

 

Een Access Bars behandeling geeft een soortgelijk effect, hoewel het bij iedereen een andere uitwerking heeft. Ik heb gemerkt dat het sterk afhangt van wat jij op dat moment nodig hebt. Bij sommigen is het hoofd even helemaal leeg waar het normaal blijft doorratelen. Anderen geven aan dat ze beter slapen, hun rimpels verminderen of zelfs weer konden ademen door hun neus terwijl ze dat al jaren niet meer konden.

 

Hoe gaat het in zijn werk?
Je gaat liggen, kleren aan, kussentje onder je hoofd, zo nodig dekentje over je heen, horloge en bril af, geen muziek of gesprekken, heerlijk stil. Terwijl ik je op 32 verschillende plekken op je hoofd zacht vasthou, hoef jij maar een ding te doen… niksen! In het begin is dat wellicht wennen maar je zult merken dat je er heel snel aan went.

Disclaimer
Ik ben een gediplomeerd trainer Hormoonfactor. Ik heb evenwel geen medische opleiding gevolgd en geef geen medische adviezen, daarvoor moet je bij je arts zijn. Wel geef ik adviezen die je gezondheid kunnen beïnvloeden. Als het goed is, op een positieve wijze. Ik ga er echter van uit dat je altijd je eigen gezonde verstand gebruikt en bij twijfel altijd eerst overlegt met je eigen arts. Zeker als je onder medische behandeling bent en/of medicijnen slikt, is het verstandig om dit traject eerst met je arts te bespreken. Elke aansprakelijkheid hiervoor ligt dus bij jou persoonlijk.

Content
Alle content op deze pagina is auteursrechtelijk beschermd en mag niet zo maar gebruikt worden. Wil je dat wel, neem dan even contact op. De gebruikte foto’s zijn van Pauline Sweers, Jan Luitjes, mijn vader en mijzelf. De stockfoto’s komen van Pixabay en Unsplash. .